Ik laat je zien hoe je natuurlijk eten in de praktijk toepast.  Voor een optimale gezondheid 

Alles wat je moet weten om gezonder te worden 

Lekker natuurlijk eten wat niet duur is en ontdek hoe je in negen stappen jouw optimale gezondheid bereikt.

Het is mogelijk om met een normaal budget (± € 50 p.p. per week) gezond en natuurlijk te eten.

Door goede recepten te kiezen en een weekschema te maken (waarmee ik je ga helpen) kun je hele lekkere recepten maken met ingrediënten van een goede kwaliteit. Met ingrediënten van een goede kwaliteit bedoel ik biologische groenten en fruit en natuurlijk gevoed vlees.

Hallo, het is Peter hier van in2paleo

Wil je wel gezond en natuurlijk eten maar...
maar heb je één of meer van deze bezwaren

- Denk je dat je te weinig geld hebt om gezond te eten?
- Dat je onvoldoende tijd hebt om budgetrecepten te vinden.
- Je geen zin hebt om op te letten hoeveel iets kost en te moeten opletten waar het
   het goedkoopst is.
- Je niet goed weet hoe je een weekmenu moet maken.Je niet precies weet hoe je
  een optimale gezondheid bereikt.
- Je niet exact weet wat je moet eten.
- Je niet weet wat de beste verhouding tussen vetten, koolhydraten en eiwitten is.

Heb je één of meerdere bezwaren? Bekijk dan goed deze pagina.

Wil je zo gezond mogelijk worden, meer energie hebben en per week één of meerdere kilo’s afvallen?

Heb je geen zin om een vermogen uit te hoeven geven aan voeding of aan supplementen om gezond en natuurlijk te kunnen eten?

Het is een feit dat als je begint met gezond te eten, dat het lijkt alsof dat duurder is! Je moet weten hoe je ermee moet omgaan om op hetzelfde bedrag uit te komen, als je voorheen kwijt was aan boodschappen.

Met een goed (half) weekschema, kennis over wat in het seizoen is en als je weet waar je de beste voedingsmiddelen kunt kopen tegen goede prijzen, dan is natuurlijk eten echt betaalbaar. Ik zal je hierbij helpen.

Wil je gezond eten maar ben je bang dat je dat niet kunt betalen? Geen probleem want met een goed plan is dit vrij makkelijk te bereiken.

Wat gebeurt er met je als je mijn gezonde natuurlijke recepten gaat eten?

Er zijn heel veel mensen, maar dan bedoel ik echt miljoenen mensen, die baat hebben bij Paleo en de Blue Zones levensstijl. Dit doen ze niet alleen maar omdat ze zich er beter door voelen.

Dit zijn andere veel voorkomende resultaten:

• een betere gezondheid
• meer energie
• afname van gewicht
• mooiere huid
• een verbeterd immuunsysteem (niet of minder ziek)
• positiever in het leven staan

Het is voor jou ook mogelijk om dit te bereiken. Je hoeft dan alleen maar mijn adviezen op te volgen en je zult je ook beter gaan voelen, hiervan ben ik overtuigd.

Hoe ik gezond ben gaan eten
De ontdekking van Paleo veranderde mijn leven. Maar... alhoewel ik dacht dat ik wist wat ik qua eten betreft moest doen, deed ik het gewoonweg niet of in ieder geval niet consistent genoeg. Wat was dat voor iets raars?

Dit kwam door mijn suikerverslaving, na mijn werk geen zin hebben om te koken en niet altijd de juiste ingrediënten in huis te hebben en dan naar de supermarkt te rennen om iets snels, goedkoops en minder gezonds te gaan halen. Daarna kreeg ik dan de gedachten: ach, ik ben nu toch al slecht bezig dus dan maakt het toch niet meer uit.

En dan verviel ik weer in de oude gewoonte.Ook hielp het niet dat ik een klein boodschappenbudget heb. Het was voor mij echt een hele opgave om van mijn boodschappenbudget Paleo te gaan eten. Hier en daar vond ik wel wat tips, maar niet echt een goede manier om Paleo te eten waarbij je je boodschappenbudget niet overschrijdt. Toen heb ik wat onderzoek gedaan en kwam uit bij de Blue Zones levensstijl en ben dit gaan combineren met Paleo en dit noem ik natuurlijk eten.

Nu heb ik zelf de manier gevonden om natuurlijk te eten, namelijk:

• Het kost me niet meer dan voordat ik met Paleo begon en ik kan me toch een zeer
   goede kwaliteit voeding veroorloven.

• Ik kom nooit meer ingrediënten te kort om een lekkere en natuurlijke maaltijd te maken.

• Doordat ik na mijn werk meer energie heb, heb ik nu meestal wel;-) zin om te koken.

Met deze kennis, die ik heb opgedaan, wil ik zo veel mogelijk mensen helpen.

Ik ben niet de enige die veel baat bij natuurlijk eten heeft gehad, kijk maar eens naar het verhaal van Judith.

Judith:
Natuurlijk eten was binnen zes maanden mijn 'normale manier van eten'. Het was in het begin wel even worstelen om een andere manier van eten aan te nemen.

Nu ik 21 dagen natuurlijk eten heb doorgelezen, ben ik ervan overtuigd dat voor mij veel makkelijker was geweest als ik dit boek had gehad toen ik begon met natuurlijk eten.

Ik gebruik nu de lijsten van het weekmenu en dat bevalt me prima. En het is nu ook een stuk makkelijker om een weekmenu samen te stellen. Het gaat allemaal een stuk sneller.

Door natuurlijker te gaan eten, ben ik positiever geworden, heb ik minder last van kwaaltjes zoals brandend maagzuur en hoofdpijn, echt heerlijk dat ik daar vanaf ben. O ja, ik ben ook nog eens 12 kilo afgevallen :-).

paleo budget groenten

Koken met seizoen recepten

Je hoeft niet veel vlees en vis te kopen

Haal je voeding zo dicht mogelijk bij huis

John Doe UI/UX Designer

Koken met seizoen recepten 

Waarom moet je voeding uit het seizoen eten?

Dat is heel simpel: gezonder, verser, meer voedingsstoffen, goedkoper, minder belastend voor milieu (vervoer). De natuur geeft de specifieke voedingsstoffen, die passen bij onze behoeften op dat moment.

Een mens is daar geen uitzondering op. Een mens is ook een soort dier! Dit vergeten veel mensen. In het e-boek  heb je een  seizoen voedingslijst daar kun je zien wat er die maand geoogst wordt en wat voor vis er gevangen word.

Ook kun je heel makkelijk bijhouden wat je hebt gegeten om te variëren van voedingsmiddelen. 

Je hoeft niet veel vlees of vis te kopen 

Als je gezond wilt gaan leven, dan is de richtlijn 0,9 gram per kilo van het ideale lichaamsgewicht. Dus als je 70 kg wil wegen is dat 0,9 x 70 = 63 gram, dit houd in dat je dit op een dag kunt gaan eten. 

150 gram vlees of 175 gram vis, 3 eieren, 750 gram groenten, 100 gram fruit en 25 gram noten. Dit is veel minder dan veel paleo experts vertellen. Je zal er beter door voelen door deze hoeveelheden voedingsmiddelen per dag te eten. 

John Doe UI/UX Designer
John Doe UI/UX Designer

Haal je voeding zo dicht mogelijk bij huis

Zoals je net kon lezen is het beste om je voedingsmiddelen  uit het seizoen te kopen. Daar bedoel ik dan het Nederlandse seizoen mee. Ja oké je kunt af en toe best wat kopen dat verbouwd is in Europa.   

Probeer zo min mogelijk 
voedingsmiddelen buiten Europa te kopen. Omdat het dan minder vers is. Ook is het niet goed voor het milieu.

Dit zal er voor zorgen dat jij zo gezond kan gaan eten. Maar je bootschappenbudget niet zal  overschrijden 

Hoe zorg je er voor dat gezond natuurlijk eten jou standaard wordt

Daarvoor heb ik een stappen plan gemaakt met 7 stappen. Als je alle stappen hebt doorlopen weet je waarom je best natuurlijk kunt gaan eten. Ook wordt uitgelegd  wat je kunt gaan doen om je optimale gezondheid te bereiken. Ik zal een paar stappen laten zien.   

Paleo dieet kok

Wat je gaat krijgen bij '21 dagen puur gezond' 

Hoe maak je een weekschema (digitaal)

Waarde € 19,95

Ik heb een hele uitgebreide uitleg over hoe je dit op een zo snel mogelijke en makkelijk mogelijke manier kunt doen.

 Dit zit allemaal in het schema:

  • Een seizoensoverzicht voor alle seizoenen. Je kunt ook per week aanvinken welk groenten of fruit je hebt gehad en zo kun je makkelijker variëren.
  • Lijsten die je kunt invullen om binnen een paar weken heel snel een weekschema te maken. Ja, het kost in het begin even wat tijd maar als je het eenmaal gedaan hebt gedaan, gaat het je zo veel meer tijd besparen.
  • Dagelijkse kost uitprobeerlijst, zet hier je recepten in die je de eerste weken wilt gaan uitproberen.
  • De favorieten-lijst, zit er een gerecht tussen dat je dagelijks zou willen eten? Dan zet je deze even op deze lijst.
 • Diepvries gerechten/voedingsmiddelen, het kan makkelijk zijn om te weten wat je in de vriezer hebt liggen.
 • Weekmenu, deze kun je zelf invullen.

Drie weekschema's (digitaal)  

Waarde € 9,95

Er staan drie weekschema's voor je klaar je hoeft de eerst weken niet te bedenken wat je moet gaan eten.


Dit zin allemaal seizoen gerechten. Deze gerechten vind achter in het boek. Je zal ongeveer € 50,- kwijt zijn aan boodschappen per persoon. De bootschappenlijst wat je nodig hebt zit er bij in.    
  
Het is ook een heel goed voorbeeld wat je na die drie weken kunt gaan eten. Ook heb ik beschreven wat je best wanneer kan voorbereiden om zo min mogelijk in de keuken te staan.

Paleo 2.0 Boodschappenlijstje (digitaal) 

Waarde € 17,- 

Weet wat je kunt gaan eten en waarom. Ik heb een boodschappenlijstje voor je gemaakt met daarop de dingen die je het beste elke dag kunt eten.

Sommige voedingsmiddelen kun je dagelijks eten, maar het is aan te raden om er niet te veel van te eten.Ook kun je zo zien wat je beter niet kun eten of maar heel af en toe.

Gratis Bonus

Bonus 1. Hoe behaal je je optimale gezondheid?(digitaal)

Waarde € 27,-

Koolhydraten

Weet wat je moet doen om een optimale gezondheid te krijgen. In tien stappen leg ik je uit wat je kunt doen om optimaal gezond te worden.

Het is goed om te weten waarom je eet zoals je eet en wat je allemaal kunt doen om optimale gezondheid te bereiken, want het gaat niet alleen om eten.

Weet waarop je moet letten om alle goede voedingsmiddelen binnen te krijgen en de vijf voedingsmiddelen die de meeste mensen niet genoeg eten komen uitgebreid aan bot.

Je zal je veel beter gaan voelen als jouw lijf ook weer in balans is meer energie minder kwalen en minder vaak ziek, top toch.   

Bonus 2. Mentale oefeningen (digitaal)

Waarde € 19,95

Er zijn een paar oefeningen, die ik je aanraad om te doen want het heeft mij enorm geholpen om constant natuurlijk te eten. Het is niet niks om je etenswijze en levensstijl compleet aan te passen.

Het heeft mij drie jaar gekost om constant natuurlijk te gaan eten. Ja, een weekschema is heel belangrijk maar zonder deze oefeningen zou ik het niet hebben gered...

Het kost niet veel tijd en het zijn geen moeilijke oefeningen, maar ze zijn wel effectief!

Je hoeft niet nu te beslissen... Neem je tijd en
probeer de
21 Dagen Puur Gezond boek voor 30 volle dagen

Als je niet 100% happy bent met je aanschaf, stuur mij
dan een mailtje en wij retourneren jou geld direct.

Klik Hieronder Op De "Koop Nu"
Knop Om je 21 Dagen Puur Gezond downloaden

Ik krijg het 21 Dagen Puur Gezond.
Met onder ander de volgende stappen. 

 1. Hoe maak je een weekschema (digitaal)
 2. Drie weekschema's (digitaal).
 3. Paleo 2.0 Boodschappenlijstje (digitaal)
 4. Bonus 1. Hoe behaal je je optimale
           gezondheid?(digitaal)
 5. Bonus 2. Mentale oefeningen (digitaal)

21 Dagen Puur Gezond 

… en als ik om wat voor reden dan ook niet tevreden ben, dan krijg ik AL mijn geld terug. Zonder risico en geheel eerlijk.

€ 93,85    € 37,-100% Satisfaction Guaranteed

Secure
Payment


Wil jij met makkelijke stapjes zetten gezonder en slanker zijn?