Ontdek wat voor jouw gezonde voeding is en hoe je die makkelijk kunt toepassen in het dagelijks leven zodat dat jij gezonder en slanker wordt zonder heel veel moeite.

 

Als jij dit wilt dan nodig ik je uit om onderstaande webpagina goed door te lezen.

Alles Wat Je Nodig Hebt Is

 “In 3x 3 weken gezonder eten”

Geef mij 9 weken. En Jij zal dan gezonder zijn en uit jezelf gezonde keuzes maken, jouw hele leven lang.

Mag ik (Peter Mulder) je iets vragen?

Wil jij:

 • Gezonder zijn?
 • Een slanker lichaam?
 • Meer energie hebben?
 • Gezonder eten?
 • Weten welk voeding specifiek voor jouw gezond is?

Als 1 of meerdere vragen met ja hebt beantwoord dan nodig ik je van harte uit om verder te lezen.

Peter Mulder

Hallo ik ben Peter en dit is mijn verhaal:

Toen ik jong was at ik alles wat lekker was en was absoluut niet met gezondheid bezig. Ik ben smal gebouwd en had tot mijn 30ste geen last van overgewicht. Ook had genoeg energie om na mijn werk nog (leuke ) dingen te ondernemen :-).


Na mijn 30ste was een heel ander verhaal. Er kwam elk jaar wat kilootjes bij en na mijn werk begon ik steeds vermoeider te worden, alleen nog maar op de bank en maar sappen. Is dit herkenbaar? Langzamerhand vond ik dat daar iets aan gedaan moest worden.


Daarom is mijn doel nu om zo gezond mogelijk te zijn en te blijven. Daarbij ook wat kilo’s verliezen zal niet verkeert zijn en meer energie krijgen is natuurlijk ook geen straf. 


Jaren terug ben ik gaan verdiepen in gezond eten om mijn extra kilo’s kwijt te raken. Ik heb al meerdere diëten gedaan maar niets kon ik volhouden, door verschillende redenen. Nadat ik gestopt was met het een dieet, ging ik weer opzoek hoe je makkelijk kunt afvallen en gezonder worden. 


Ik heb veel bestudeert en uitgeprobeerd. Natuurlijk eten kwam steeds weer terug in mijn onderzoek naar wat gezond eten is. Natuurlijk eten is nu mijn passie geworden vooral door lekkere gerechten te bedenken en die te koken. Heerlijk.


Komt dit je bekent voor? Of heb een ander verhaal? En wil jij nu beginnen met gezond eten zonder er bij na te denken. Op zoon makkelijk mogelijk manier natuurlijk gezonder eten.

Door deze dingen is het mij niet gelukt om een dieet vol te houden.

 • Het is gewoon lastig om een ander eetgewoonte aan te leren. Vooral door de methode die mij aangeraden werd om een ander eetpatroon aan te leren. Doe al jouw (jullie) voeding weg die je beter niet meer kunt eten en ga van de 1 op de andere dag je eetpatroon aanpassen. Deze methode wordt denk ik door 99 % bij het aanleren van een dieet of gezonder eten programma’s gebruikt. 
 • De diëten en gezonder eten programma’s die ik heb gedaan gaven geen alternatieven voor de voeding die je beter niet meer kon gaan eten.              
 • Ik haal mijn voeding liefst zo lokaal mogelijk en dat was bij veel diëten en bij gezonde eten programma’s niet het geval.                                                     
 • Er wordt geen rekening gehouden met het seizoen. Ik kreeg geen seizoensrecepten.
 • Vaak kreeg ik een weekmenu die te duur was voor mijn boodschappenbudget.

Door deze nadelen van veel diëten en gezonder eten programma’s heb ik er meerdere gedaan, maar nooit vol kunnen houden. Daardoor viel ik niet veel af sterker nog de enkele kilo’s die ik die periode ben afgevallen zijn er ook weer aangekomen ik ben zelfs iets zwaarder geworden.  


Ook de kwaaltjes die ik had zijn toen niet minder geworden. Gelukkig ben ik een doorzetter. Door een uitgebreide zelfstudie (en nu bezig met de studie Natuurlijk voeding coach) en veel uit te proberen.

Ben ik achter gekomen hoe je veel makkelijker een ander eetgewoonte je eigen maakt. En dat ben ik gaan toepassen. Langzamerhand viel ik eindelijk af  en werd steeds iets gezonder. Nu weet ik hoe je snel heerlijke gerechten maakt met gezonde lokale ingrediënten. 

Gezond eten en ongezond eten

Ook past het in mijn maandelijkse boodschappenbudget. Ik heb veel uitgeprobeerd zoals ik al zij en het is echt mijn passie geworden.

Als ik voor vrienden of familie kook dan vinden ze allemaal lekker. Je kunt heel goed lekkere gerechten maken van lokale seizoensgebonden ingrediënten. Door geleidelijk gezonde recepten toe te voegen aan mijn voedingspatroon (maaltijdwissel & drankwissel) ben ik bijna al mijn overtollige kilo’s kwijt geraakt.


Nog een paar kilo’s en ik heb weer een platte buik. De laatste kilo’s lukt mij ook 😊. Ook zijn mijn kwaaltjes vermindert of helemaal verdwenen.

Dit waren mijn kwaaltjes

 • Hooikoorts,  zelden meer last van
 • Huisstofmijt, geen last meer van
 • Bultjes op boven armen en schouder, veel minder geworden
 • Bijna altijd verkouden, nu heel af en toe niesen

Hoe ook jij op een makkelijke manier gezond kan gaan eten

Vaak wordt verteld dat je gelijk in 1 keer moet veranderen van voedingspatroon. Dat kost veel doorzettingsvermogen. Niet handig dus.

blank


Het is niet voor niets dat het Voedingscentrum adverteert met eetwissels. Het is in principe een hele goede uitgaanspunt om jouw voeding zo aan te passen. Je zal minder doorzettingsvermogen nodig hebben om jouw voedingspatroon aan te passen 😊. Top toch?

Doordat ik al een lange tijd bezig ben met gezond koken en recepten te bedenken, kan ik je ook daar mee helpen. Ik vind het leuk om seizoengebonden recepten te bedenken met lokale ingrediënten.

Als je mij jouw laat helpen, natuurlijk te gaan eten zal dit gebeuren:

 • Een gezonder lichaam hebben 
 • Minder last hebben van kwalen
 • Jij weet wat gezond is voor jouw lichaam  
 • Je zal alledaagse recepten hebben, die bij jou passen
 • Weten welke alternatieven er zijn voor ongezondere recepten / voeding
 • Weten hoe je zonder al te veel moeite een ander eetpatroon aanleert
 • Je zal mentale oefeningen hebben, die het makkelijker maken om je doel te behalen
 • Je weet wele voedingsmiddelen in het seizoen zijn
blank

Wat te eten als je gezonder wilt eten

Welke voeding is aan te raden om zo gezond mogelijk te worden? Natuurlijk eten is een heel goed begin! En varieer hiermee. Als je dat doet ben je super goed bezig!!!

Natuur volkeren waren en zijn gezonder dan de meeste westelijke mensen. Door de bevindingen van natuur volkeren en de nieuwste wetenschap weten we wat gezond eten is in het algemeen. Want wat voor de één gezond is, is voor de ander ongezond.

In 3x 3 Weken Gezonder Eten

Heeft de onderstaande onderdelen

Gezonder eten voor jouw lichaam (waarde € 17,95)

Je ontdekt de basis kennis wat gezonde voeding is in het algemeen. Hoe je kunt ontdekken wat voor jou gezonde voeding is om te eten. Er zijn een testen die kunt doen om uit te vinden wat voor jou lichaam gezond. Je eet dan geen voeding meer wat je voeding minder goed kan verteren. Je krijgt alleen nog voeding wat je lichaam beter van wordt. Als weet wat te eten kun makkelijker gezondere keuzes maken. Zo kun je hele leven de voeding eten die jouw lichaam nodig heeft…  

 

Heerlijke makkelijke gezonde seizoenrecepten (waarde € 59,40 per jaar)

Je krijgt een jaar lang toegang tot mijn memberschip website daar kun je voor het hele jaar de lekkere gezonde recepten vinden. Met lokale seizoenrecepten.

Het is super belangrijk om goede dagelijkse recepten te hebben. Zonder goede lekkere recepten gaat het je niet lukken om je doel te bereiken.

Het kan zijn dat je bepaalde voedingsmiddelen beter niet meer kan eten. Daarom heb ik recepten met ander soorten voedingsmiddelen, maar die net zo lekker of lekkerder smaken als het originele recept.

Weekmenu eet puur natuur
9x een  weekmenu (waarde 17,95)

We gaan stap voor stap je gezondere voeding introduceren. We beginnen om alleen het ontbijt te veranderen. Daarna pas de andere maaltijden aan.

Je krijgt dus een weekmenu voor de eerste 3 weken met winter ontbijt recepten. Na die 3 weken krijg je per mail een weekmenu voor het ontbijt & lunch.

Als laatste krijg je compleet weekschema. Op deze manier wordt gezonder eten makkelijker. Ook pakken we de dranken aan die je nu drinkt.

Intermitterend vasten (gratis maar...)

Je schrapt minimaal 1 maaltijd per dag van ter waarde van …euro

Dit is de makkelijkste manier om geld te besparen. Of je kunt voor de overige maaltijden betere kwaliteit voedingsmiddelen kopen (aanrader).

Je ontdekt wat je kan doen om je ontbijt zo lang mogelijk uit te stellen. Ook krijg je uitgebreid uitleg waarom het zo gezond is om je ontbijt uit te stellen.

Aanbieding prijs

In 3x 3 weken  gezonder eten

Speciale Introductie korting van 95,30 voor

Krijg nu toegang tot “In 3x 3 Weken Gezonder Eten“ voor 


€ 27,95
 • Basis kennis wat gezonde voeding is
 • Hoe je weet wat voor jouw lichaam gezond in
 • 9 weken een  Weekmenu de eerst 3 weken alleen ontbijt, dan 3 weken ontbijt en lunch en als laatste een hele weekmenu 
 • Mentale oefeningen
 • 1 jaar toegang tot lokale SEIZOENSRECEPTEN voor het hele jaar! (Niet doorlopend)
 • Direct beginnen
regular course

One sentence summary of what they get

$
99/mo
 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
Advanced course

One sentence summary of what they get

$
127/mo
 • Lifetime Access
 • Immediate Start
 • Access to All Modules
 • X number of bonuses
 • Access to Private Facebook Group
 • 30 minute private coaching call
100%

Geld Terug 
 Garantie 

100% tevredenheidsgarantie gedurende 30 dagen

Als je niet tevreden bent met het online product  * 3x 21 dagen gezonder eten* dan krijg al je geld terug. Je hoeft niet eens te vertellen waarom je niet tevreden bent (zal ik wel waarderen). Je loopt geen enkel risico, als het product je niet bevalt (wat voor reden dan ook) geef ik je geld terug.

Heb je nog iets dat je tegen houd?

Wil je wel afvallen en gezonder worden. Maar ben je niet bereid om te investeren qua geld.

Het kost meer tijd om gezond te koken

Het duurt maanden voor dat je een gezonder eetpratroon onder de knie hebt.

Natuurlijk eten kost meer geld

Als je maar gezond bent zeggen veel mensen


De kans is veel groter dat je gezond word en blijft als je wat extra moeite doet. Mijn passie heb ik gecombineerd (1. koken, recepten bedenken en 2. ontdekken wat gezonde voeding is ) om jou zo goed mogelijk te helpen. Natuurlijk gezonder eten heeft mij zeer goed gedaan en ik wil graag veel mensen helpen om dit ook te bereiken. Het zal me leuk lijken om ook jou te helpen waar ik kan.

Ik hoop je snel te spreken.

Maak er een leuke gezonde dag van,

Peter Mulder