Paleo kokers gezocht die hun recepten willen delen

schrijver

Lijkt het jou helemaal geweldig om paleo recepten te maken en hier een bereiding te schrijver en stukje te schrijven over het gerecht of een stukje wat jij denkt dat er bij past.    


EetPuurNatuur.nl presenteert 


DOOR MAKKELIJKE STAPJES SLANKER EN GEZONDER

Vul hieronder je naam en email in. Je ontdekt welke stapjes je kunt zetten

Wij zijn al een tijdje bezig met eetpuurnatuur.nl maar we willen het nu graag uitbreiden met paleo recepten. Om zo goed mogelijk mensen te helpen met paleo koken. Het wordt een hele grote paleo community die er voor zorgt dat mensen elkaar gaan helpen en ondersteunen. Daar kun jij bij helpen! Maar we richten eerst dat er veel lekker paleo recepten op de website komt te staan. 

helpen

Je kunt alle kanten op met paleo recepten en het wordt heel onoverzichtelijk (voor mij en de lezer van de site) als iedereen in het wilde weg recepten naar mij toe stuurt.

Daarom wil ik graag dat het zo gaat: Ik geef je per week een uitdaging wat voor recepten je mag gaan maken. In het algemeen heb ik hieronder een paar regels gezet waar je zobizo aan moet houden omdat al de gerechten die ik wil plaatsen hier aan moeten voldoen. Dit is omdat ik op internet niet veel gerechten voldoen aan onderstaande regels.

De regels voor paleo recepten op eetpuurnatuur.nl

  • De ingrediënten moeten in de supermarkt te koop zijn.
  • De ingrediënten mogen niet meer kosten dan 3 euro per persoon.
  • Het moeten makkelijk te maken gerechten zijn.
  • Je moet het vrij snel te maken zijn. De voorbereiding mag niet lang duren het koken, bakken en stoven  op zich mag best langer duren.
  • Alle ingrediënten moeten in het seizoen zijn en 95 % moet uit Nederland komen.

Werkwijze

De eerste paar maanden gaan ongeveer zo te werk.  Het liefst 1 keer in de week mail jij ons jouw artikel. Wij gaan dit vervolgens optimaliseren voor onze website en plaatsen het dan. We delen de artikelen ook via onze sociale media. We houden de eindregie. In overleg bepalen we de onderwerpen voor de artikelen. Na de eerste maanden gaan we de community lanceren dan bekijken daarna hoe we de mensen het best kunnen helpen.

Wat levert het jou op?

  1. Je krijgt een goed gevoel door andere mensen te helpen met gezonder te worden en af te vallen.
  2. Als blogger op eetpuurnatuur.nl blog je onder je eigen naam. Hiermee bouw je dus naamsbekendheid op en krijg je direct toegang tot ons blog!
  3. Je krijgt een eigen profielenpagina met foto waar je wat meer over jezelf kunt vertellen.
  4. Een link naar je site en social media profielen.

Laat ons weten dat je interesse hebt door onderstaande contactformulier in te vullen.
Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jouw om de verdere details door te spreken.

[bestwebsoft_contact_form]

Wil jij met makkelijke stapjes zetten gezonder en slanker zijn?