• Home

Groente- en fruitkalender – winter

 

seizoensgroenten winter

Groente- en fruit kalender December

0 van 0 stemmen
Afdrukken Pin Voeg toe aan mijn lijst

Ingrediënten

  • Aardappel Koolhydraat 17 % Vezels 2.5 = Netto Koolhydraat 14.5
  • Aardpeer 17.5 -18 = 0
  • Andijvie 1 - 3.5 = 0
  • Bleekselderij 3.5 - 1,5 = 2
  • Boerenkool 5.5 - 2 = 3.5
  • Knolselderij 5 - 5 = 0
  • Knolraap (meiraap) 8 - 2 = 6
  • Koolraap 5 - 2.5 = 2.5
  • Paddenstoelen (champignons) 0,9 - 4 = 0
  • Pastinaak 17 - 5 = 12
  • Pompoen 3 - 1 = 2
  • Prei 4 - 3.5 = 0.5
  • Rammenas 5 - 1 = 4
  • Rode biet 7 -2.5 = 4.5
  • Rode kool 3.5 - 2 = 1.5
  • Savooiekool 4 - 3 = 1
  • Schorseneren 18,5 - 3 = 15.5
  • Spruiten 3.5 - 4 = 0
  • Uien 6 - 1* = 5
  • Veldsla 3 - 0 = 3
  • Waterkers 2 - 1,5 = 0.5
  • Winterpostelein 1,5 - 2.5 = 0
  • Witlof 2 - 1 = 1
  • Witte kool 4 - 2.5 = 1.5
  • Wortel 5 - 3 = 2

Fruit

  • Appel 12 - 3 = 9
  • Peer 11 - 3 = 8

seizoensgroenten winter

Groente- en fruit kalender Januari

0 van 0 stemmen
Afdrukken Pin Voeg toe aan mijn lijst

Ingrediënten

  • Aardappel Koolhydraat 17 % Vezels 2.5 = Netto Koolhydraat 14.5
  • Aardpeer 17.5 -18 = 0
  • Bleekselderij 3.5 - 1,5 = 2
  • Boerenkool 5.5 - 2 = 3.5
  • Groene kool 3 - 3 = 0
  • Knolraap (meiraap) 8 - 2 = 6
  • Knolselderij 5.5 - 2 = 3.5
  • Koolraap 5 - 2.5 = 2.5
  • Paddenstoelen (champignons) 0,9 - 4 = 0
  • Pastinaak 17 - 5 = 12
  • Pompoen 3 - 1 = 2
  • Prei 4 - 3.5 = 0.5
  • Rammenas 5 - 1 = 4
  • Rode biet 7 -2.5 = 4.5
  • Rode kool 3.5 - 2 = 1.5
  • Savooiekool 4 - 3 = 1
  • Schorseneren 18,5 - 3 = 15.5
  • Spruiten 3.5 - 4 = 0
  • Uien 6 - 1* = 5
  • Veldsla 3 - 0 = 3
  • Waterkers 2 - 1,5 = 0.5
  • Winterpostelein 1,5 - 2.5 = 0
  • Witlof 2 - 1 = 1
  • Witte kool 4 - 2.5 = 1.5
  • Wortel 5 - 3 = 2

Fruit

  • Appel 12 - 3 = 9
  • Peer 11 - 3 = 8

seizoensgroenten winter

Groente- en fruit kalender Februari

0 van 0 stemmen
Afdrukken Pin Voeg toe aan mijn lijst

Ingrediënten

  • Aardappel Koolhydraat 17 % Vezels 2.5 = Netto Koolhydraat 14.5
  • Bleekselderij 3.5 - 1,5 = 2
  • Boerenkool 5.5 - 2 = 3.5
  • Groene kool 3 - 3 = 0
  • Knolraap (meiraap) 8 - 2 = 6
  • Knolselderij 5 - 5 = 0
  • Koolraap 5 - 2.5 = 2.5
  • Paddenstoelen (champignons) 0,9 - 4 = 0
  • Pastinaak 17 - 5 = 12
  • Pompoen 3 - 1 = 2
  • Prei 4 - 3.5 = 0.5
  • Rammenas 5 - 1 = 4
  • Rode biet 7 -2.5 = 4.5
  • Rode kool 3.5 - 2 = 1.5
  • Savooiekool 4 - 3 = 1
  • Schorseneren 18,5 - 3 = 15.5
  • Spruiten 3.5 - 4 = 0
  • Uien 6 - 1* = 5
  • Veldsla 3 - 0 = 3
  • Winterpostelein
  • Witlof 2 - 1 = 1
  • Witte kool 4 - 2.5 = 1.5
  • Wortel 5 - 3 = 2

Fruit

  • Appel 12 - 3 = 9
  • Peer 11 - 3 = 8

 

Deel Het Op