Groente koeken

Zijn heel makkelijk als ontbijt en lunch. Je kunt ze maken in grote hoeveelheden zodat je 3
dagen een snelle gezonde maaltijd hebt. Je kunt er heel goed (noten) yoghurt of vis er naast eten en je hebt een nog completere maaltijd. Dan de mayo er niet bij serveren.

Groente koeken

Groente koeken

0 van 0 stemmen
Afdrukken Pin Rate Voeg toe aan mijn lijst
Porties: 1 Persoon

Ingrediënten

  • Mayonaise zelfgemaakt
  • Peper
  • 250 g Wortel Zoete aardappel, Pompoen
  • Snufje Zout
  • 2 el Olijfolie
  • 1 el Patat kruiden
  • 1 tl Kokosolie

Instructies

  • Verwarm om te beginnen de oven voor op 200˚C.
  • Snijd nu de wortels, of de andere groenten in 'frietjes' van ongeveer 0,7 cm dik.
  • Leg de frietjes nu op een bakplaat met een stukje bakpapier en besprenkel ze met de bakvet.
  • Zorg ervoor dat je je friet goed verspreid zodat je een enkele laag krijgt en de friet mooi bruin en knapperig wordt.
  • Bak de friet nu voor 30-45 minuten mooi bruin en gaar en draai ze halverwege even om.
  • Strooi een beetje zout en patatkruiden over de bruine en krokante frietjes.

Deel Het Op
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments