Havermout & appel

 

Havermout

Havermout

0 van 0 stemmen
Afdrukken Pin Rate Voeg toe aan mijn lijst
Porties: 1 Persoon

Ingrediënten

  • 40 g Havermout
  • 1 tl Kaneel
  • 25 g Noten
  • 1 tl Speculaaskruiden
  • 5 tl Olijfolie
  • ½ Appel

Instructies

  • Gebruik een 'halve appel' en snij die in kleine blokjes
  • Alle ingrediënten mogen in een pannetje
  • Verwarm dit op matig vuur af en toe roeren
  • Laat het 2 (voor de fijne havermout) tot 6 minuten (voor de wat grovere havermout) koken. Blijf af en toe roeren.
  • Laat de havermout wat afkoelen daarna kun je de 'rouwe noten' en de 'Extra vierge olijfolie' er door roeren.
Deel Het Op
Click Here to Leave a Comment Below 0 comments