Havermout

 

Havermout

Havermout

No ratings yet
Afdrukken Pin Rate Voeg toe aan mijn lijst
Voorbereidingstijd: 5 minuten
Bereidingstijd: 7 minuten
Totale tijd: 12 minuten
Porties: 1 Persoon

Ingrediënten

  • 40 g Havermout
  • 1 tl Kaneel
  • 25 g Noten
  • 1 tl Speculaaskruiden
  • 5 tl Olijfolie
  • ½ Appel

Instructies

  • Gebruik een 'halve appel' en snij die in kleine blokjes
  • Alle ingrediënten mogen in een pannetje
  • Verwarm dit op matig vuur af en toe roeren
  • Laat het 2 (voor de fijne havermout) tot 6 minuten (voor de wat grovere havermout) koken. Blijf af en toe roeren.
  • Laat de havermout wat afkoelen daarna kun je de 'rouwe noten' en de 'Extra vierge olijfolie' er door roeren.

Nutrition

Calorieën: 519kcal | Koolhydraten: 42g | Eiwit: 11g | Vet: 33g

Over de auteur

Peter Mulder

Door mijn zoektocht naar hoe ik gezonder kon worden en daardoor af te vallen. Ben ik er achter gekomen dan een gezond dieet heel persoonlijk is. Wat voor de één gezond is dat niet voor de ander. En dat het aan te raden is om vooral zo natuurlijk mogelijke voeding te eten. Ook wil ik mensen behoeden van insulineresistentie omdat veel mensen hier last van hebben. En dit mede oorzaak is van veel ziektes.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>