• Home

Lente – groente en fruit kalender

Bekijk welke groenten en fruit in het seizoen is en gebruik ze vaak. 

seizoensgroenten maart

Maart groente en fruit kalender

0 van 0 stemmen
Afdrukken Pin Voeg toe aan mijn lijst

Ingrediënten

  • Aardappel Koolhydraat 17 % Vezels 2.5 = Netto Koolhydraat 14.5
  • Bleekselderij 3.5 - 1,5 = 2
  • Boerenkool 5.5 - 2 = 3.5
  • Groene kool (Savooiekool) 4 - 3 = 1
  • Knolraap (meiraap) 8 - 2 = 6
  • Knolselderij 5 - 5 = 0
  • Koolraap 5 - 2.5 = 2.5
  • Paddenstoelen (champignons) 0.9 - 4 = 0
  • Pastinaak 17 - 5 = 12
  • Pompoen 3 - 1 = 2
  • Prei 4 - 3.5 = 0.5
  • Radijs 2.5 - 1 = 1.5
  • Rammenas 5 - 1 = 4
  • Rode biet 7 - 2.5 = 4.5
  • Rode kool 3.5 - 2 = 1.5
  • Roodlof 2.5 - 0 = 2.5
  • Schorseneren 18.5 - 3 = 15.5
  • Snijbiet (Warmoes) 3.5 - 2 = 1.5
  • Spinazie 0.5 - 2 = 1.5
  • Spruiten 3.5 - 4 = 0
  • Uien 6 - 1* = 5
  • Veldsla 3 - 0 = 3
  • Winterpostelein 1.5 - 2.5 = 0
  • Witlof 2 - 1 = 1
  • Witte kool 4 - 2.5 = 1.5
  • Wortel 5 - 3 = 2
  • Zoete aardappel * 21 - 2.5 = 18.5

Fruit

  • Appel 12 - 3 = 9
  • Rabarber 2 - 2 = 0

Instructies

  • * Uit Nederland verkrijgbaar onder andere bij Ekoplaza
Deel Het Op