Wokken met winter groenten

No ratings yet
Afdrukken Pin Rate Voeg toe aan mijn lijst
Voorbereidingstijd: 20 minuten
Bereidingstijd: 10 minuten
Porties: 1 Persoon

Ingrediënten

  • 125 g champignons
  • 2 teentjes knoflook
  • 100 g prei
  • 1 ui
  • 250 g witte kool
  • 100 g garnalen
  • Snufje zout
  • 1 el currypasta
  • 0.5 el bakvet

Instructies

  • Snij de ui in stukjes en bak die in het vet in de wok.
  • Snij de champignons in vieren als de ui bruin begint te worden doe je de champignons er bij.
  • Bak de champignons tot ze bruin zijn en lekker smaken proef het gerust.
  • Snij ondertussen de andere groenten en knoflook.
  • Als de champignons bijna goed zijn mag alle andere groenten er bij.
  • Alle groenten en de knoflook mag in de pan.
  • Bak alles tot het beet aan gaar is in ± 5 minuten, proeven maar.
  • De curry pasta en zout mag toegevoegd worden, proef er nog iets bij moet.

Nutrition

Calorieën: 443kcal | Koolhydraten: 25g | Eiwit: 31g | Vet: 21g

Over de auteur

Peter Mulder

Door mijn zoektocht naar hoe ik gezonder kon worden en daardoor af te vallen. Ben ik er achter gekomen dan een gezond dieet heel persoonlijk is. Wat voor de één gezond is dat niet voor de ander. En dat het aan te raden is om vooral zo natuurlijk mogelijke voeding te eten. Ook wil ik mensen behoeden van insulineresistentie omdat veel mensen hier last van hebben. En dit mede oorzaak is van veel ziektes.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>