Ga terug
Paleo recept omelet
Peter Mulder

Een romige lente omelet met kerrie

5 van 2 stemmen
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties: 2 Personen
Gang: Lunch, Ontbijt
Keuken: Herfst, Keto, Paleo, Puur Koolhydraatarm, Zomer
calorieën: 648

Ingrediënten
  

  • 6 Eieren omega 3
  • ¼ Spitskool of 150 gram witte kool
  • 1 Wortel ± 100 g
  • ½ ui
  • 50 g roomkaas
  • 1 el bruschetta kruiden
  • 1 tl kerrie
  • 1 tl kokosolie voor het bakken
  • 1 snufje Zout

Method
 

  1. Snijd de ui, de spitskool en de wortel in smalle repen. Heb je een keukenmachine? Gebruik deze dan of doe het met een blokrasp.
  2. Geen keukenmachine of blokrasp? Dan kan het ook met een mes gesneden worden.
  3. Bak de groenten in een koekenpan tot ze gaar en licht bruin zijn
  4. Op het laatst mag de roomkaas, kerrie en de bruschetta kruiden erbij.
  5. Doe de gesneden groenten in een kom of op een klein vuur zorg dat het niet te veel afkoelt.
  6. Klop de eieren. Voeg wat zout en peper toe.
  7. Bak de omelet, bekijk de video als je niet weet hoe dat moet.
  8. Bak op dezelfde manier de andere omeletten.
  9. Als de omeletten klaar zijn doe je de groenten in de omelet.
  10. Als het niet allemaal er in past doe je een gedeelte naast de omelet.
  11. Eet smakelijk