Ga terug
Havermout
Peter Mulder

Havermout

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 7 minuten
Totale tijd 12 minuten
Porties: 1 Persoon
Gang: Lunch, Ontbijt, Pap
Keuken: Herfst, Lente, Winter, Zomer
calorieën: 519

Ingrediënten
  

  • 40 g havermout
  • 1 tl kaneel
  • 25 g noten
  • 1 tl speculaaskruiden
  • ½ appel

Method
 

  1. Snij de appel in kleine blokjes
  2. De havermout mag in een pannetje opgewarmd worden op matig vuur, af en toe roeren.
  3. Laat het 2 (voor de fijne havermout) tot 6 minuten (voor de wat grovere havermout) koken. Blijf af en toe roeren.
  4. Laat de havermout wat afkoelen, daarna kun je de 'rauwe noten' en appel toevoegen.