Ga terug
Pannenkoeken
Peter Mulder

Pannenkoeken met zuivel

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties: 2 Personen
Gang: Diner, Lunch, Ontbijt
Keuken: Herfst, September, Winter, Zomer
calorieën: 408

Ingrediënten
  

  • 4 eieren
  • 60 g crème fraiche
  • 25 g kaas
  • snufje zout
  • 2 el water
Optie
  • 1 el psyllium vezels
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl koekkruiden
  • 1 tl vanille extract

Method
 

  1. Alle ingrediënten mogen in de blender. Blend het tot een egaal beslag.
  2. In de koekenpan mag een klein beetje bakvet. Wacht tot de pan warm is.
  3. Bak de pannenkoek tot deze lichtbruin is en draai deze dan voorzichtig om.
  4. Als ook deze kant lichtbruin is, is de pannenkoek klaar.
  5. Bak zo ook de andere pannenkoeken.
Tip
    Als het beslag te dik wordt door de psylliumvezels, wat na vijf tot tien minuten vaak gebeurt, doe er dan wat water bij. Eet smakelijk en geniet ervan!