Over ons

Waarom deze website?

Hoi Peter hier,

De laatste jaren ben ik samen met mijn broer Marcel bezig geweest met gezonder te gaan eten en dat was niet makkelijk. Paleo en Keto bleek voor ons het beste te werken.


EetPuurNatuur.nl presenteert 


DOOR MAKKELIJKE STAPJES SLANKER EN GEZONDER

Vul hieronder je naam en email in. Je ontdekt welke stapjes je kunt zetten

We zijn hiervoor een hele tijd opzoek geweest. We hebben verschillende manieren gezocht om gezonder en fitter te worden. Ook van die zwembandjes wilden we wel eens af.

Zo zijn we dus terecht gekomen bij Paleo en Keto. Het probleem was alleen dat de recepten nogal duur waren en de ingrediënten bleken overal van de wereld vandaan te komen. Ik zij tegen Marcel: “dat kan toch wel anders”.

Eten zoals de natuur het bedoeld heeft, dat was onze uitdaging. Een oermens kon immers ook niet de ingrediënten overal op de wereld vandaan halen!

Daarom hebben we recepten bedacht,  die voor het merendeel uit Nederland komen. Hierbij hebben we ook gekeken naar wat er in het seizoen verkrijgbaar is. Misschien was het jou ook al opgevallen, dat het assortiment in de supermarkt bijna het hele jaar hetzelfde is.

We hebben zorgvuldig de ingrediënten bij elkaar gezocht. We hebben hierbij rekening gehouden met de herkomst van de producten, dat het niet te duur wordt en dat de hoeveelheid ingrediënten beperkt blijft.

We hopen dat we jou kunnen inspireren om ook op een goede manier bezig te zijn met je gezondheid. Ook wanneer je wilt afvallen of wanneer je op zoek bent naar meer energie is het goed om je eerst te concentreren op gezond te gaan eten.

Ik ben de laatste tijd bezig met gezond te eten en te leven. Dit komt omdat ik zelf 12 kilo te zwaar was en van alles heb geprobeerd om af te vallen.

De meeste diëten ben ik na een week of 4 a 5 mee gestopt om verschillende redenen. Na een aantal diëten gedaan te hebben dacht ik:  het moet toch ook anders kunnen.

Toen heb ik echt heel goed onderzoek gedaan. Heel veel boeken gelezen en het internet afgespeurd naar het ideale dieet. Daarnaast heb ik veel uitgeprobeerd. Een goed tijdelijk dieet heb ik niet gevonden, want  dat werkt gewoonweg niet!

Wil jij met makkelijke stapjes zetten gezonder en slanker zijn?