Over mij

Waarom deze website?

Hoi Peter hier ik ben de laatste tijd bezig met gezond eten en leven. Dit komt omdat ik zelf 17 kilo te zwaar was en van alles heb geprobeerd om af te vallen.

De meeste diëten ben ik na een week of 4 a 5 mee gestopt om verschillende redenen. Na een aantal diëten gedaan te hebben dacht ik het moet toch ook anders kunnen.


EetPuurNatuur.nl presenteert 


DOOR MAKKELIJKE STAPJES SLANKER EN GEZONDER

Vul hieronder je naam en email in. Je ontdekt welke stapjes je kunt zetten

Toen heb ik echt heel goed onderzoek gedaan echt heel veel boeken gelezen, heel internet af gespeurd naar het ideale dieet en veel uitgeprobeerd. Een goed tijdelijk dieet heb ik niet gevonden,  een tijdelijk dieet werkt gewoonweg niet!

Gezond eten is de oplossing.

Maar wat echt gezond eten is, hierover is veel onduidelijkheid over want veel media en de overheid vertellen je de verkeerde informatie over wat gezond is. Dit weet ik omdat ik nu op een ander manier eet en veel meer energie heb en me beter voel en ik ben nu 3 kilo kwijt in twee weken. Nog 16 te gaan.

Ook mensen om me heen zijn echt gezond gaan eten en die hebben ook de zelfde ervaringen als mij. Daarom schrijf ik deze website om mensen te helpen om meer energie en een mooiere huid te krijgen, af te vallen en je beter in je vel te voelen. Wie wil  dit niet… 🙂

 Welke sport heeft mij geholpen om te vallen?

De meeste mensen denken gelijk aan cardio sporten als willen afvallen. Ik heb geleerd van een personal trainer Jesse van der Velde dat dit niet het geval is.

Kracht- en intervaltraining is veel beter om af te vallen dit komt door je hormonen. Als cardio doet maak je hormonen aan die er voor zorgen dat je lichaam in een vetopslag stand gaat staan. Dit heb ik zelf ook ondervonden.

 Wil jij slanker en gezonder zijn ?

Door kleine gemakkelijk stappen te zetten

  


Je gegevens zijn 100% veilig