Het ultieme dieet schema waarmee je 2 kilo per week afvalt

Dieet schema met pen en papier en koffie

Zoekt u een manier om een geleidelijke maar toch effectieve manier af te vallen? Wilt u weer goed voor de dag komen? of toch weer in dat kledingstuk passen dat al weer een tijdje in de kast licht. Met een uitgebalanceerd dieet schema ben je op de goede weg om dit te bereiken. Ik kan je nu wel een goed dieet schema geven. Is dit dan de oplossing om blijvend af te vallen?

Voordelen van een dieet schema

 • Je weet wat je moet gaan eten op bepaalde tijden je hoeft hier niet meer over na te denken.
 • ​Als het een goed dieet schema is val je er enkele kilo’s mee af.
 • ​Je kunt dingen voorbereiden omdat je weet wat je gaat eten.

Als je een dieet schema van internet afhaalt en die volgt dan zal je misschien wel enkele kilo’s kwijt zijn. Als je daarna weer normaal gaat eten zal je weer in korte termijn weer op het zelfde of zelfs zwaarder zijn dan toen je begon.

Nadelen van een dieet schema

(zonder te weten waarom de ingrediënten gebruikt worden die in het dieet schema gebruikt worden)

 • ​Je weet niet welk voedsel vetverbrandende werking hebben.
 • ​Je weet niet genoeg recepten die je kunt gebruiken om af te vallen.
 • ​Je weet niet welke voedingsmiddelen in welke groep zitten zoals “onbeperkt eten”, “af en toe eten” en “eten dat moet vermijden”

Zoals je misschien al merkt ben ik niet echt een voorstander om een dieet schema van internet te plukken en die te gebruiken. Omdat je dit niet help op de langere termijn.

Door een grondig onderzoek te doen, waarbij ik veel voedingsdeskundigen heb gesproken en op internet uitgebreid onderzoek heb gedaan. Ben ik een product tegen gekomen het 7x7 afslank receptenboek.

Op deze pagina worden alle ins en outs over dit fascinerende boek uitgelegd. Met onder andere een uitgebalanceerd dieet schema, voedingslijsten, lekkere gezonde recepten en vele tips om af te vallen.

​Een goed voorbeeld is deze

Doordat de eigenschappen van de recepten in het 7x7 afslank receptenboek natuurlijk zijn, en vetverbrandende ingrediënten bevatten, kan gewichtsverlies niet alleen gegarandeerd worden maar het zal er ook af blijven.

Vele andere dieetprogramma's zijn voor velen niet vol te houden. Dit omdat ze vaak een minimale aantal calorieën en te weinig voedingsstoffen bevatten. Het gevolg hiervan is dat veel mensen na 4 of 5 weken de handdoek in de ring gooien.

Het logische gevolg is dat het verloren gewicht er binnen de kortste keren er weer aanzit. Het grote pluspunt van dit dieet schema is dat het eenvoudig vol te houden is. Je krijgt er geen honger gevoel van maar meestal wel meer energie. Dit betekent natuurlijk dat het verloren gewicht er ook echt afblijft.

Week op week uit zult je merken dat je ongeveer 2 kilo zult afvallen. Dit is natuurlijk een extreem goed resultaat. De gerechten zijn overheerlijk, niet duur, eenvoudig te maken en niet duurder als een ander gerechten.

Een voorbeelddag​:     

 • ​Ontbijt:    Super boerenomelet met quinoa    
 • ​Lunch:      Notensalade met fruit
 • ​Diner:       Chinese wokgroente met tonijn en chilisaus  
 • ​Snack:       Dadels met paranoten      
 • ​Shake:       Zoete chocolade spinazie

Zoals u aan het voorbeeld gerecht kunt zien, is dit eenvoudig te maken,lekker en gezond. Deze drie voordelen maken de gerechten in het receptenboek tot een aanrader voor iedereen.

De voordelen van het 7 x 7 receptenboek zijn:

Er zijn heel veel mensen die het dieet schema van Jasper Alblas gevolgd hebben die snel en op een gezonde manier zijn afgevallen. Dit zonder het gebruik van pillen en andere minder gezonde hulpmiddelen. Hieronder nogmaals de belangrijkste punten waarom er wat gebeurt als je zijn dieet schema volgt, je kan dan:

 • ​Per week twee kilo lichaamsvet verbranden.
 • ​Eenvoudig recepten maken, voor elke dag van de week.
 • ​Recepten maken die je direct een voldaan en vol gevoel geven.
 • ​Kant en klare boodschappenlijstjes uitprinten.

In de loop van tijd zijn al 5457 tevreden lezers afgevallen met het 7x7 afslank receptenboek. Uit de recensies blijkt dat het mensen enorm motiveert omdat er enorm snel resultaat geboekt word.

PS. Mocht u niet tevreden zijn over het boek van Jasper Alblas dan bent u verzekert van een 100% geld terug garantie. De procedure is dan zeer gemakkelijk door een mailtje sturen, u krijgt dan binnen geringe tijd uw investering terug. Daar bovenop mag u het boek ook nog houden. Wij wensen u enorm veel succes en plezier met het 7x7 afslank receptenboek.

PPS. Het eerste hoofdstuk is nu gratis te downloaden. ​

Deel Het Op