Ingrediënten
- 6 eieren omega-3
- 150 g spitskool
- ½ wortel 75 g
- ½ ui kleine
- ½ tl bakvet
- 1 teentje knoflook
- 1 el patat kruiden bruschetta / kerrie
- 1 el water
- 1 snufje zout
- 40 gram geitenkaas
- 1 tl sambal
Instructies
- Snijd de ui, de spitskool en de wortel in smalle reepjes.
- Doe vervolgens de gesneden groenten in de koekenpan en bak die om middelhoog vuur gaar.
- Klop de eieren los en voeg wat zout en peper aan het eimengsel toe.
- Verwarm de koekenpan op matig vuur en pas als de pan goed heet is, doe je hier het bakvet in.
- Bak als eerste een omelet en strooi eventueel de (geiten)kaas over de omelet.
- Laat de omelet ongeveer 2 minuten goed garen. Bak op dezelfde manier nog een ander omelet.
- Leg de omelet op een bord en dan mogen de groenten er op zodat je de omelet gemakkelijk kunt oprollen.
Nutrition
Koolhydraten: 12g | Eiwit: 25g | Vet: 26g