Een romige omelet met kerrie
Een goed ontbijt markeert vaak de rest van je dag. Met een beetje creativiteit kun je een lekker ontbijt maken, dat je lever en pancreas niet zal vernietigen, om over je gewicht nog maar te zwijgen. Omeletten zijn hartige eiergerechten vol eiwitten, die barstensvol energie zitten en op elk tijdstip van de dag kunnen worden geserveerd.
Omeletjes met groenten kunnen als volledige maaltijd dienen en zijn lekker als ontbijt, brunch, lunch of diner. Veel omelet recepten kun je makkelijk gezond maken, simpelweg door enkele ingrediënten aan te passen of weg te laten. Deze gezonde omelet wraps zijn super makkelijk te maken en lekker gezond.

Ingrediënten
Method
- Snijd de ui, de spitskool en de wortel in smalle repen. Heb je een keukenmachine? Gebruik deze dan of doe het met een blokrasp.
- Geen keukenmachine of blokrasp? Dan kan het ook met een mes gesneden worden.
- Bak de groenten in een koekenpan tot ze gaar en licht bruin zijn
- Op het laatst mag de roomkaas, kerrie en de bruschetta kruiden erbij.
- Doe de gesneden groenten in een kom of op een klein vuur zorg dat het niet te veel afkoelt.
- Klop de eieren. Voeg wat zout en peper toe.
- Bak de omelet, bekijk de video als je niet weet hoe dat moet.
- Bak op dezelfde manier de andere omeletten.
- Als de omeletten klaar zijn doe je de groenten in de omelet.
- Als het niet allemaal er in past doe je een gedeelte naast de omelet.
- Eet smakelijk
Eet smakelijk.
Als je dit gerecht gemaakt laat het me dan even weten als je het lekker vind.