Komkommersalade

Deze heerlijk lichte en gezonde salade kun je het beste gelijk na de bereiding opdienen, maar het leuke ervan is dat je ze eigenlijk langer kunt houden.

Zet daarvoor de overgebleven salade in een grote schotel, zodat elk stukje komkommer in de azijnmix zit.


EetPuurNatuur.nl presenteert 


DOOR MAKKELIJKE STAPJES SLANKER EN GEZONDER

Vul hieronder je naam en email in. Je ontdekt welke stapjes je kunt zetten

Bedek en zet het een nachtje in de koelkast en je zult merken dat de komkommers echt die heerlijke azijn-dille smaak hebben opgenomen. Maar je komkommers zullen nog steeds fris zijn en heerlijk smaken. Geniet ze!

Komkommersalade

Komkommersalade

0 van 0 stemmen
Afdrukken Pin Rate
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Porties: 2 Porties
Auteur: Peter Mulder

Ingrediënten

Wat je nodig hebt:

  • 2 komkommer
  • 2 wortel
  • 2 el fijngehakte dille of basilicum
  • 2 el rijstazijn
  • zout en peper

Instructies

  • Schil en snijd de komkommer in blokjes. Voor dunne plakjes gebruik je een kaasschaaf.
  • Doe de komkommer in een grote kom.
  • Voeg er de fijngehakte kruiden, rijstazijn aan toe.
  • Breng op smaak met zout en peper.

Eet smakelijk


Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Wil jij met makkelijke stapjes zetten gezonder en slanker zijn?