Het Uitvoeren Van Een Goede Pulse Up

Een goede Pulse Up zorgt voor een stevige platte buik. Deze oefening is bedoelt voor de onderste buikspieren maar versterkt ook de andere buikspiergroepen. Het is een zware oefening waarmee je veel resultaat zult zien.

Ook al is het een effectieve oefening ik zou het niet aanraden als je nog maar net begonnen bent met het trainen van je buik. Wat ik beginners kan aanraden is om eerst er voor te zorgen dat je de Double Leg Reverse Crunches goed kunt uitvoeren en vervolgens kun je deze oefeningen gaan combineren.


EetPuurNatuur.nl presenteert 


DOOR MAKKELIJKE STAPJES SLANKER EN GEZONDER

Vul hieronder je naam en email in. Je ontdekt welke stapjes je kunt zetten

pulse up

Stappenplan voor de .

Stap 1:

Je gaat op je rug liggen met je handen onder je billen of er net naast zodat je wat stabieler ligt.

Vervolgens breng je je benen de lucht in totdat je een hoek maakt van 90 graden. Je voeten wijzen hierbij naar het plafond.

Stap 2:

Je duwt je voeten richting het plafond. Hierbij komen je billen ongeveer 10 tot 15 centimeter van de grond.

Stap 3:

Laat je langzaam terug zakken zodat je billen weer op je handen liggen.

Variaties op de pulse up

Wat je zou kunnen doen om deze oefening nog zwaarder te maken is om gewichtjes om je enkels te doen of door een gewicht tussen je voeten vast te houden.

Tips voor het doen van de pulse up:

Zorg er voor dat je je concentreert op de beweging naar boven. Let hierbij op dat je niet gaat zwaaien met je benen. Aantal herhalingen van deze oefening:

Dit ligt er natuurlijk aan hoe getraind je bent maar het beste kun je uitgaan van 10 herhalingen vervolgen neem je 30 seconden rust en doet er vervolgens weer 10. Zo maak je 4 sets van 10 herhalingen.  


Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Wil jij met makkelijke stapjes zetten gezonder en slanker zijn?