Komkommersalade

Komkommersalade

Komkommersalade
Komkommersalade

Deze heerlijk lichte en gezonde salade kun je het beste gelijk na de bereiding opdienen, maar het leuke ervan is dat je ze eigenlijk langer kunt houden. Zet daarvoor de overgebleven salade in een grote schotel, zodat elk stukje komkommer in de azijn mix zit. Bedek en zet het een nachtje in de koelkast en je zult merken dat de komkommers echt die heerlijke azijn-dille smaak hebben opgenomen. Maar je komkommers zullen nog steeds fris zijn en heerlijk smaken. Geniet ze!

 

Komkommersalade
Peter Mulder

Komkommersalade

4 van 1 stem
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 0 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties: 2 Porties
Gang: Lunch, Ontbijt, Salade
Keuken: Herfst, Keto, Paleo, Puur Koolhydraatarm, Zomer
calorieën: 403

Ingrediënten
  

Wat je nodig hebt:
  • 2 komkommer
  • 2 wortel ± 200
  • 2 el fijngehakte dille of basilicum
  • 1 el (appel)azijn
  • 1 snufje zout en peper
  • 100 g noten na eigen keuze
Totaal ± € 3,70 / 1,85

Method
 

  1. Snijd de komkommer en wortel in dunne plakjes gebruik een kaasschaaf.
  2. Doe de komkommer en de wortel in een grote kom.
  3. Voeg er de fijngehakte kruiden en (appel)azijn aan toe.
  4. Hak de noten
  5. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Roer alles goed door elkaar.

Eet smakelijk

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Commentaar Beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.