CURRY PASTA MET BLOEMKOOLRIJST

Curry pasta met bloemkoolrijst

 

 

 

Peter Mulder

Curry pasta met Bloemkoolrijst

5 van 2 stemmen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Porties: 2
Gang: Diner
Keuken: Herfst, Keto, Paleo, Puur Koolhydraatarm, Zomer
calorieën: 323

Ingrediënten
  

Curry pasta
  • 1 ui
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie extra vierge
  • 1 eetlepel citroengras
  • 1 eetlepel karwijzaad
  • 1 theelepel zout
Bloemkool
  • 1 bloemkool

Method
 

De Bloemkool
  1. Snij de bloemkool eerst in roosjes. Doe de roosjes in de keukenmachine en maal de bloemkool fijn tot kleine “rijst’ korrels.
  2. Doe de “rijst” in de koekenpan
  3. Er mag een beetje water bij dat de bodem net bedekt is
  4. Laat alles 3 tot 5 minuten sudderen op middel hoog vuur. Roer af en toe in de pan.
  5. Proef even als de bloemkool zacht genoeg is naar jouw smaak
Curry pasta
  1. Haal de schil van de knoflook en de ui
  2. De ui mag in grote stukken gesneden worden
  3. Doe deze samen met alle andere ingrediënten in een keukenmachine of blender en pureer alles tot een pasta.
Samen voegen
  1. Voeg 2 tot 3 el curry pasta door de bloemkool, proef als het genoeg is.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Commentaar Beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.