Groente lasagne & Gehakt

Ingrediënten
- 125 g Champignons
- 200 g Tomatensaus pot
- 4 tl Olijfolie
- 200 g Italiaanse roerbakgroenten
- 50 g Rundergehakt
- 175 g Lasagnebladen van pompoen
- 1 tl Kokosolie
- 2 el bruschetta kruiden
- Snufje Zout
- 2 el bruschetta of lasagne kruiden
Instructies
- Verwarm de voor op 180 graden.
- Gril de pompoen schijven in de oven tot de rand licht bruin wordt in ongeveer 10 minuten.
- Snij de champignons in plakken
- Als de champignons bijna gaar zijn mogen de wok groenten erbij.
- Meng de champignons en wok groenten, gehakt, tomaten zout en de kruiden goed door elkaar.
- In een ovenschaal mag eerst een laag saus dan een laag pompoen en zo verder tot alles op is.
- Bak het in 20 minuten tot er een licht bruine kleur krijgt.
- Als de lasagne is afgekoeld (als je het normaal kan eten) verdeel dan de olijfolie er over.