Wrap met zuivel
Geniet van deze pannenkoeken en eet hem af en toe. Als je zuivel warm maakt dan wordt het moeilijker te verteren. Daarom is aan te raden om deze gerechten met mate te eten.

Ingrediënten
Method
- Alle ingrediënten mogen in de blender. Blend het tot een egaal beslag.
- In de koekenpan mag een klein beetje bakvet.
- Wacht tot de pan warm is. Bak de wrap tot deze lichtbruin is en draai deze dan voorzichtig om.
- Als ook deze kant lichtbruin is, is de wrap klaar.
- Bak zo ook de andere wraps.
- Als het beslag te dik wordt door de psyllium vezels, wat na vijf tot tien minuten vaak gebeurt, doe er dan wat water bij.
- Wil je gesmolten kaas over de wrap, warm dan de oven voor op 180 graden.
- Maak de groenten schoon en snij ze in kleine blokjes 0,5 cm.
- Bak de groenten en het vlees gaar.
- Alle ingrediënten voor de inhoud van de wrap mogen gemend worden.
- Vul de rap en rol ze op, als je het zonder kaas wil eten kun je ze nu serveren.
- Leg de wraps in een ovenschaal en strooi de kaas er over.
- Bak het 10 minuten zodat de kaas gesmolten is.