Groene kool met Curry pasta
Een lekkere groene kool recept: groene kool is een heerlijke groente, die niet heel vaak gebruikt wordt in de Nederlandse keuken, wat heel jammer is. Je kunt deze kool heel makkelijk lekker maken met een sausje. In de herfst en de winter is deze groente in het seizoen.
Curry pasta
Je kunt makkelijk een curry pasta maken voor het groene kool recept. Zelf heb ik er ook 1 bedacht met niet heel veel ingrediënten die wel heel lekker smaakt. Vaak worden er heel veel ingrediënten gebruikt, daardoor proef je niet alle ingrediënten die je gebruikt. Dat vind ik zonde. Je kunt ook goede curry pasta kopen, let dan wel op dat er alleen maar natuurlijke ingrediënten in zitten.
BBQ saus
In BBQ saus die je in de winkel vind zit veel suiker, daarom kun je hem beter zelf maken. Ik heb er zelf 1 bedacht die lekker is, zonder suiker. Er zitten minimale ingrediënten in om het betaalbaar te maken. Ook wordt het makkelijker om de saus te maken.

Ingrediënten
Method
- Maak de champignons schoon en snij ze in vieren.
- Er mag wat vet in de koekenpan en bak de champignons tot ze bruin zijn, je mag af en toe roeren.
- Snipper de ui en bak die ook mee.
- Ondertussen snijdt de groene kool in vieren en daarna in reepjes.
- Als de champignons bruin zijn, mag de groene kool er bij die mag af en toe geroerd worden.
- Ondertussen hak je de nootjes in kleinere stukjes.
- De groene kool is gaar als het: zacht is en als ze een beetje gebruind zijn, dit duurt ongeveer 15 tot 20 minuten.
- Dan mogen de sausen er bij en goed geroerd worden.
- Eet smakelijk