Stamppot radicchio

Stamppot radicchio

 

Stamppot radicchio
Peter Mulder

Stamppot radicchio

5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 30 minuten
Porties: 2 personen
Gang: Diner, Stamppot
Keuken: Augustus, Herfst, September, Zomer

Ingrediënten
  

  • 0,5 bloemkool
  • 0,5 knolselderij
  • 1 venkel
  • 0.5 radicchio
  • 150 spekjes
  • ½ tl zout

Method
 

  1. Snijd de bloemkool in grove stukken van ca. 2,5 cm. Snijd de venkel in kleinere stukjes van ca. 1,5 cm.
  2. Snijd de radicchio in blokjes van ca. 1,5 cm. Het hart mag fijner gesneden worden.
  3. Kook de bloemkool en venkel 7 minuten, leg de radicchio bovenop.
  4. Bak ondertussen de spekjes in een pan tot ze lichtbruin zijn.
  5. Pureer de bloemkool en knolselderij met een stamper of in de keukenmachine tot een romige puree.
  6. Voeg alle groenten, de radicchio en de spekjes samen in de pan. Roer goed door en serveer.
  7. Voeg alle groenten, de radicchio en de spekjes samen in de pan. Roer goed door en serveer.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Commentaar Beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.