Stamppot radicchio

Stamppot radicchio

 

Stamppot radicchio
Peter Mulder

Stamppot radicchio

5 van 1 stem
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 30 minuten
Porties: 2 personen
Gang: Diner, Stamppot
Keuken: Augustus, Herfst, September, Zomer

Ingrediënten
  

  • 0,5 bloemkool
  • 0,5 knolselderij
  • 1 venkel
  • 0.5 radicchio
  • 150 spekjes
  • ½ tl zout

Method
 

  1. Snij de bloemkool in grote stuken 2,5 cm en de venkel in wat kleinere stukjes 1,5 cm.
  2. Snij de radicchio in vierkante stukken 1,5 cm het hart van de radicchio mag klein gesneden worden.
  3. Kook alles in 7 min gaar. Als eerst mag de bloemkool en venkel in de pan daarna de radicchio (de radicchio gaat dus bovenop).
  4. Bak de spekjes tot ze licht bruin zijn.
  5. Als alles gaar is schep je de radicchio uit de pan.
  6. Pureer de bloemkool en de radicchio in een keukenmachine.
  7. Al de ingrediënten mogen in de pan gedaan worden en even goed roeren.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Commentaar Beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.