CURRY PASTA MET BLOEMKOOLRIJST

Wat je nodig hebt:
2 teentjes knoflook
2 el tomatenpuree
1 ui
2 cm verse gemberwortel, geraspt
0,5 tl gemberpoeder
3 tl kerriepoeder
1 tl kurkuma
0,5 tl citroengras
0,5 tl mosterdzaad
1 tl kaneel
3 tl paprikapoeder
1 tl chili poeder
0,5 tl 5 spices

  1. Snijd de knoflook, de ui en de gemberwortel fijn.
  2. Doe deze samen met alle andere ingrediënten in een keukenmachine of blender en pureer alles tot een pasta.
  3. Bewaar de currypasta ongeveer 2 weken in de koelkast. Gebruik enkele eetlepels voor het maken van een curry.

BLOEMKOOL RIJST

Wat je nodig hebt:
1 bloemkool
1 el kokosolie
1 fijngesneden ui
1 rode peper fijngesneden en met de zaadjes eruit 
2 teentjes knoflook, fijngesneden
2 cm verse gember, geschild en fijngesneden
1 el vissaus


EetPuurNatuur.nl presenteert 


DOOR MAKKELIJKE STAPJES SLANKER EN GEZONDER

Vul hieronder je naam en email in. Je ontdekt welke stapjes je kunt zetten

  1. Verwarm de koekenpan en smelt de kokosolie op middelhoog vuur. Fruit hierin het uitje totdat deze glazig is. Voeg de peper en knoflook toe en bak deze kort mee.
  2. Maak intussen de bloemkool klaar. Snijd de bloemkool eerst in roosjes. Doe de roosjes in de keukenmachine en maal de bloemkool fijn tot kleine “rijst’ korrels. In een paar seconden ben je klaar!
  3. Doe de “rijst” samen met de gember en de vissaus in de koekenpan. Doe een deksel op de pan en laat alles 10 tot 20 minuten sudderen op laag vuur. Roer af en toe in de pan. Sudder het korter als de bloemkool “rijst” een beetje al dente wilt.

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Wil jij met makkelijke stapjes zetten gezonder en slanker zijn?