1

Met het eierdieet 3 tot wel 6 kilo afvallen in een week

Wil je weten als het eierdieet iets voor jouw is om te doen. Je kan hier lezen wat het inhoud en hoe het werkt. Even in het kort gezegd het eierdieet werkt omdat:

Punt 1.

Het is een koolhydraat arm dieet dit houd in dat je maar heel beperkt koolhydraten mag eten. Hierdoor zal je bloedsuikerspiegel stabiel blijven. Het lichaam gaat dan niet in de vetopslag stand staan. Wat wel gebeurt als je veel koolhydraten gaat eten.

Punt 2

Het is een crash dieet is heel simpel je verbrand meer dan je binnenkrijgt en je lichaam gaat vet reserves aanspreken.

Dit dieet heeft een gemiddelde van 600 calorieën per dag. Doordat er veel eiwitten eet zal je geen spiermassa verliezen. En is niet aan te raden om intensief te sporten.

Ontdek hier het beste alternatief voor het eierdieet

Is veel eieren eten zo gezond?

Er wordt vaak beweert dat veel eieren eten niet goed zou zijn voor je cholesterol. De Harvard University heeft ondervonden dat eieren juist goed zijn voor je cholesterol dit is gebleken door uitgebreid onderzoek waar meer honderdduizend mensen aan mee hebben gedaan.

Het ‘goede’ HDL cholesterol verhoogt en verlaagt juist de ‘slechte’ LDL cholesterol. In eieren zitten heel veel goede voedingsstoffen die je lichaam goed kan gebruiken. Er zit wel heel veel verschil in de kwaliteit van de eieren.

Als een kip alleen maar graan krijgt en bijna niet kan lopen dan bevat het juist veel ongezonde stoffen. Als een kip kan rondlopen en goed te eten krijgt dan zal de ei van die kip veel goede voedingstoffen bevatten. Je kunt dus het beste omega-3 scharrel eieren kopen.

Hoe lang mag je het dieet doen en ‘tips om het af gevallen gewicht er af te houden’

Omega-3 scharrel eieren zijn dus gezond. Doordat je weinig voedingstoffen binnenkrijgt mag je het niet langer doen dan één week.

Als je het dieet nog een keer wil doen dan moet je op zijn minst twee weken ‘normaal eten’ voor je weer het dieet mag gaan doen. Zorg in die tussentijd dat je gezonder gaat eten. Dit houd in dat je meer groente gaat eten, minder koolhydraten en helemaal geen suiker.

Als je op gewicht bent dan kun je langzamerhand weer wat meer koolhydraten gaan eten en suiker heel af en toe. Hieronder staat een eierdieet voorbeeld voor je klaar.

Even een voorbeeld van wat je op een dag mag gaan eten.

Ga altijd voor de omega 3 scharrel eieren!

  • Ontbijt: 1 of 2 eieren, 1 grapefruit en thee
  • Lunch: 1 of 2 eieren, tomaten, koffie en/of thee
  • Diner: steak, gemengde salade, selderij, spinazie, komkommer, koffie en/of thee

Wat zijn de voordelen?

  • Je valt snel vele kilo’s af 2 tot wel 6 kilo per week hoe veel je afvalt is van veel omstandigheden afhankelijk.
  • Je zal minder hongergevoel hebben dan als een ander crasch dieet doet die minder eiwitten bevatten (maar grote kans dat je nog af en toe honger gevoel hebt).
  • Alle ingrediënten kun je vinden in de supermarkt en je boodschappen zal waarschijnlijk goedkoper uitvallen als je normaal gewent bent.
  • Het grootste nadeel is dat je niet precies weet hoe je het afgevallen gewicht er ook af houd. De meeste mensen komen het afgevallen gewicht er weer aan, soms nog wel meer dan voor ze begonnen jojo- effect.
  • Omdat het een crasch dieet is zal je te weinig essentiële voedingstoffen binnen krijgen. Daarom mag je het ook maar een week doen. Doe dit dan ook echt niet langer anders zal je het ten koste gaan van je gezondheid.
  • Je hebt waarschijnlijk minder energie je bent een beetje duf hoe langer je het vol houd hoe duffer je word.

Wat zijn de nadelen?

Is het eierdieet iets voor jou?

Je kunt nu de boodschappen doen en de omega 3 scharrel eieren en andere voedingsmiddelen in huis halen en beginnen met snel afvallen.

Je vind het niet erg om je slap te voelen en af en toe hongergevoel te hebben en sterk genoeg zijn om dan niet te eten.

Je weet exact maar dan bedoel ik ook exact wat je daarna zal gaan moeten eten en je houd deze etenwijze ook vol. Dan feliciteer ik je jij bent toe aan het eierdieet.

Jojoën licht op de loer

Ik moet je wel vertellen dat het jojo effect wel op de loer licht. Als je dit dieet gaat doen om het een tijdelijk dieet is. Bij alle tijdelijke diëten is de kans zeer groot dat je gaat jojoën. Het is beter om je eetpatroon aan te passen. Er is veel onduidelijkheid over wat gezond is en wat je moet doen om af te vallen.

Gezond (worden) afvallen

Volgens mij is het vrij simpel eet wat primitieve bevolking eet / at. Omdat die mensen gezonder zijn en veel geprobeerd hebben wat goede voeding is voor de mens. Ze bewerken hun voeding zo dat de goede voedingsstoffen er zo veel mogelijk in blijven of verbeteren. Ook wordt door fermenteren en weken van sommige voedingsmiddelen de slecht stoffen in het voeding flink  vermindert en beter opneembaar. Door fermenteren komen er ook goede bacteriën in de voeding dit heel goed voor je darmen.

Wat primitieve bevolking eet en ad is heel afhankelijk wat er in de natuur te vinden is. Dus je kan met deze voedingswijze vele kanten op het je persoonlijke smaak en overtuiging wat je kunt gaan eten. Het is natuurlijk voeding dat de mensen aten en eten.

Wil je meer weten over natuurlijk eten klik dan hier om gezond te worden en af te vallen.

GRATIS EMAIL PALEO CURSUS


Door deze cureboekensus zal je elke dag zin hebben om paleo recepten te maken en te eten!  En je zal meer energie krijgen, gezonder worden, en vrolijker zijn. Wereldwijd zijn al miljoenen mensen je voor gegaan en hebben de vele voordelen ondervonden. Nu kan jij ook makkelijk de paleo levensstijl volgen door mijn cursus. 


Ja ik doe mee


 

Click Here to Leave a Comment Below 1 comments