Sapkuur met 2 glazen

Er wordt beweert dat het vooral bedoelt is om te ontgiften. Als bonus val je er van af en wordt het gemakkelijker om er daarna nog meer af te vallen. Let wel op het is een crash dieet, dus je zal niet genoeg voedingsstoffen binnen krijgen.

En je zal na een sapkuur een ander eetpatroon aan moeten nemen om nog meer af te vallen. Of om de kilo’s die er af zijn er ook af te houden. Er zal veel gifstoffen afgevoerd worden.

Dit gebeurt allerlei manieren daar het uit te plassen ontlasting en zweet ook door je adem. Hou hier dan ook rekening mee als je gaat zweten spuit dan geen deodorant op je huid (dit zijn ook giftige stoffen).

Je kunt deodorant prima op je kleren spuiten. poets je tanden wel regelmatig. Ook zal je waarschijnlijk  enkele kilo’s afvallen maar dat is niet het doel op zich van een sapkuur. Het help vooral om af te vallen na het sapkuur.

Dit omdat de meeste giftige stoffen uit het vet zijn gehaald. Je lichaam zal sneller schoon vet verbranden. Het maakt je ook meer bewuster van wat je eet en hebt gegeten.

Een sapkuur houd in…

dat je 3 tot 7 dagen alleen maar sapjes drinkt. Je kan best zelf de sapjes maken. Dit doe je dan met biologische groenten en fruit. Dit is essentieel voor een sapkuur om je lichaam te reinigen .

Als je dit niet zou doen dan krijg je gifstoffen binnen door het landbouwgif, dat gebruikt is tijdens de teelt van de groente en het fruit. Je lichaam moet wel goed voorbereid zijn op deze dagen.

Het is niet aan te raden om in 1 keer een sapkuur te gaan doen. Je moet je lichaam laten wennen aan anders eten/drinken. Door een goed detox programma aan te schaffen krijg je een goede uitleg wat en hoe lang van te voren je wat moet gaan eten.

Dit is bij elke sapkuur anders dus hier kan ik je geen goed advies over geven. Omdat er veel afval stoffen worden verwijdert, is het niet aan te raden om maar een sap kuur van internet te plukken en die te gaan doen.

Je moet exact weten wat je moet doen en hoe. Anders kan het juist slecht zijn voor je gezondheid! Na de kuur moet je ook voorzichtig weer meer gaan eten. Hier moet je dus ook op letten.

Je lichaam helpen om giftige stoffen af te breken

Je lever reinigt de giftige stoffen uit je lichaam. De lever zal de gifstoffen uit je bloed halen om die af te breken. Maar je lever is als een spons. Als je jaar in jaar uit gifstoffen binnen krijgt zoals het eten van brood, vlees, vis, melkproducten en E-nummers het inademen van autogassen, verf, schoonmaakmiddelen etc. etc.

Raakt je lever dus vol en kan niet goed meer zijn werk doen. Er is ook geen ruimte voor goede voedingstoffen. Je help de lever dan ook om weer beter zijn werk te gaan doen door een sapkuur te gaan doen.

Je kunt een detox of sapkuur een aantal keer per jaar gaan doen. Om zo je lever te ontlasten van de giftige stoffen hij zorgt er zelf voor dat de gifstoffen worden verwijdert.

De functie van de lever

We hebben net gehad wat de lever doet maar hij doet nog veel meer. De lever heeft vele functies en is het meeste belangrijk voor.

  • productie van belangrijke eiwitten
  • productie en opslag van energie en brandstoffen
  • verwerking en afvoer van afvalstoffen.

Als je wilt afvallen en je hebt veel giftige stoffen in je vet zitten zal je lichaam er alles er aan doen om dat vet niet te verbranden. Anders zal je lichaam dat niet aan kunnen. Als de gifstoffen weg zijn zal je het laatste beetje vet ook kunnen verbranden.

Vaak help het ook voor mensen die van alles hebben geprobeerd om af te vallen maar het niets lukte. Het is geen garantie maar veel mensen hebben er baat bij om vooral de lever te reinigen.

 Het helpt niet alleen voor je lever maar ook…

  • Het verbetering en versterking van je immuunsysteem (weerstand).
  • Het reiniging van je lichaam van binnenuit.
  • Het is een reiniging van je huid en gezicht van binnenuit.

Conclusie

Ja een sapkuur helpt je om gifstoffen kwijt te raken. Hierdoor zal je sneller gaan afvallen en gezonder worden. Zoek een goed sapkuur die bij jou past en denk aan de goede voorbereiding en er na weer het eten weer opbouwen.

Zelf heb ik nog geen goede sapkuur op het internet kunnen vinden daar kan ik je niet mee helpen maar wel met detox programma deze heb ik zelf gedaan en voelde e goed en ben meerdere kilo’s er van afgevallen. Dit is het 21daagse detox

Over de auteur

Peter Mulder

Door mijn zoektocht naar hoe ik gezonder kon worden en daardoor af te vallen. Ben ik er achter gekomen dan een gezond dieet heel persoonlijk is. Wat voor de één gezond is dat niet voor de ander. En dat het aan te raden is om vooral zo natuurlijk mogelijke voeding te eten. Ook wil ik mensen behoeden van insulineresistentie omdat veel mensen hier last van hebben. En dit mede oorzaak is van veel ziektes.

  • Wauw een 21 daags detox programma! Ik heb ooit de 7 daagse volgehouden en daar was ik al heel trots op haha.

  • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
    >