Pannenkoeken

Pannenkoeken met zuivel

Geniet van deze pannenkoeken en eet hem af en toe. Als je zuivel warm maakt dan wordt het moeilijker te verteren. Daarom is aan te raden om deze gerechten met mate te eten.

Pannenkoeken
Peter Mulder

Pannenkoeken met zuivel

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties: 2 Personen
Gang: Diner, Lunch, Ontbijt
Keuken: Herfst, September, Winter, Zomer
calorieën: 408

Ingrediënten
  

  • 4 eieren
  • 60 g crème fraiche
  • 25 g kaas
  • snufje zout
  • 2 el water
Optie
  • 1 el psyllium vezels
  • 1 tl kaneel
  • 1 tl koekkruiden
  • 1 tl vanille extract

Method
 

  1. Alle ingrediënten mogen in de blender. Blend het tot een egaal beslag.
  2. In de koekenpan mag een klein beetje bakvet. Wacht tot de pan warm is.
  3. Bak de pannenkoek tot deze lichtbruin is en draai deze dan voorzichtig om.
  4. Als ook deze kant lichtbruin is, is de pannenkoek klaar.
  5. Bak zo ook de andere pannenkoeken.
Tip
    Als het beslag te dik wordt door de psylliumvezels, wat na vijf tot tien minuten vaak gebeurt, doe er dan wat water bij. Eet smakelijk en geniet ervan!

      Vergelijkbare berichten

      Geef een reactie

      Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

      Commentaar Beoordeling




      Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.