Spaghetti van wortelen & gehakt

Spaghetti van wortelen

 

Spaghetti van wortelen & gehakt
Peter Mulder

Spaghetti van wortelen

Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Porties: 1 persoon
Gang: Diner, Groente pasta, Lunch
Keuken: Herfst, Zomer
calorieën: 382

Ingrediënten
  

  • 125 g Champignons
  • 50 g Tomatenpuree
  • 1 stuks Ui
  • 250 g Wortel
  • Snufje Zout
  • 1 tl Roomboter
  • 2 el Bruschetta kruiden
Optie
  • 100 g Gehakt
  • 150 g Wokgroenten

Method
 

  1. Snijd de champignons in plakjes.
  2. Snipper de ui in kleine blokjes.
  3. Verhit de Roomboter in een pan op middelhoog vuur.
  4. Bak de ui in de pan tot ze glazig zijn.
  5. Voeg de champignons toe aan de pan en bak ze mee tot ze zacht zijn.
  6. Schil de wortel en snijd deze in dunne slierten om spaghetti te maken.
  7. Voeg de wortelslierten toe aan de pan en bak ze mee tot ze zacht zijn.
  8. Optie als de wortelen zacht begint te worden voeg je de wokgroenten mee tot ze net aan gaar zijn.
  9. Voeg de tomatenpuree en bruschetta kruiden toe aan de pan en meng alles goed door elkaar.
  10. Breng op smaak met een snufje zout.
  11. Haal de pan van het vuur en serveer het gerecht warm.

Notities

Dit is een eenvoudig en smaakvol gerecht met een groentebasis. Je kunt het serveren als bijgerecht of als hoofdmaaltijd.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Commentaar Beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.