Wrap met zuivel

Geniet van deze pannenkoeken en eet hem af en toe. Als je zuivel warm maakt dan wordt het moeilijker te verteren. Daarom is aan te raden om deze gerechten met mate te eten.

 

Peter Mulder

Wrap met zuivel

Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Porties: 2 personen
Gang: Diner, Lunch, Ontbijt
Keuken: Herfst, Zomer
calorieën: 481

Ingrediënten
  

  • 4 eieren
  • 60 g crème fraiche
  • 25 g kaas
  • snufje zout
  • 1/4 tl bakvet
  • 2 el water
Optie
  • 1 el psyllium vezels
  • 1 el kaneel
  • 1 tl koekkruiden
  • 1 tl vanille extract
  • 1 el keto suiker
Inhoud wrap
  • 200 g gemengde groenten
  • 100 g vlees
  • 50 g crème fraîche
  • 1 el burrito kruiden

Optie
  • 100 g kaas

Method
 

  1. Alle ingrediënten mogen in de blender. Blend het tot een egaal beslag.
  2. In de koekenpan mag een klein beetje bakvet.
  3. Wacht tot de pan warm is. Bak de wrap tot deze lichtbruin is en draai deze dan voorzichtig om.
  4. Als ook deze kant lichtbruin is, is de wrap klaar.
  5. Bak zo ook de andere wraps.
Tip:
  1. Als het beslag te dik wordt door de psyllium vezels, wat na vijf tot tien minuten vaak gebeurt, doe er dan wat water bij.
Inhoud wrap
  1. Wil je gesmolten kaas over de wrap, warm dan de oven voor op 180 graden.
  2. Maak de groenten schoon en snij ze in kleine blokjes 0,5 cm.
  3. Bak de groenten en het vlees gaar.
  4. Alle ingrediënten voor de inhoud van de wrap mogen gemend worden.
  5. Vul de rap en rol ze op, als je het zonder kaas wil eten kun je ze nu serveren.
Optie
  1. Leg de wraps in een ovenschaal en strooi de kaas er over.
  2. Bak het 10 minuten zodat de kaas gesmolten is.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Commentaar Beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.