Havermout

Havermout & appel

 

Havermout
Peter Mulder

Havermout

Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 7 minuten
Totale tijd 12 minuten
Porties: 1 Persoon
Gang: Lunch, Ontbijt, Pap
Keuken: Herfst, Lente, Winter, Zomer
calorieën: 519

Ingrediënten
  

  • 40 g havermout
  • 1 tl kaneel
  • 25 g noten
  • 1 tl speculaaskruiden
  • ½ appel

Method
 

  1. Snij de appel in kleine blokjes
  2. De havermout mag in een pannetje opgewarmd worden op matig vuur, af en toe roeren.
  3. Laat het 2 (voor de fijne havermout) tot 6 minuten (voor de wat grovere havermout) koken. Blijf af en toe roeren.
  4. Laat de havermout wat afkoelen, daarna kun je de 'rauwe noten' en appel toevoegen.

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Commentaar Beoordeling




Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie gegevens worden verwerkt.